Apr 10, 2017 · Kalendari kinez, si të zbuloni gjininë e bebes pa ardhur ende në jetë.

.

Kalendari i shtatzanise. Origjina e këtij kalendari daton qysh në.

.

Kalendari i shtatzanise.

. Kalendari i shtatzënisë; Këshillmorja. .

Kalendari i shtatzanisë; Shtatzënia dhe siguria; Po afron koha; Gjërat e bebit; Dhoma e bebes; Çanta e maternitetit; Shtatzania dhe vetëvlerësimi; Ditët e para pas lindjes; Mospërmbajtja e urinës dhe shtatzania; FOSHNJA.

. Java e 7 e shtatzanise. Kjo formulë mund të parashikojë gjininë e fëmijës duke u bazuar në datëlindjen e nënës.

Apr 11, 2017 · Kjo formulë mund të parashikojë gjininë e fëmijës duke u bazuar në datëlindjen e nënës. Metoda konsiston në kalimin e muaji i konceptimit me mosha e nënës në konceptim.

Logjika e këtij kalendari ndihmon të planifikosh shtatzëninë duke u bazuar në preferencën e gjinisë, nëse do djalë apo vajzë.

Seksi ne shtatzani.

7 cm, që është afërsisht sa madhësia e një ananasi me gjethet e veta të gjelbra. .

Ky eshte kalendari kinez sipas te cilit mund te “percaktohet” gjinia e bebes. class=" fc-falcon">Java 6-të.

.
Logjika e këtij kalendari ndihmon të planifikosh shtatzëninë duke u bazuar në preferencën e gjinisë, nëse do djalë apo vajzë.
Kalendari i shtatzënisë; Këshillmorja.

.

.

. Ditët e ovulimit. Logjika e këtij kalendari të ndihmon të planifikosh shtatzëninë duke u bazuar në preferencën e gjinisë, nëse do djalë apo vajzë.

Zhvillimi i foshnjës. Shenjat e lindjes. Java e 17 e shtatzanise. Kalendari i shtatzënisë i përpiluar nga HiPP ju përcjell - në faqet vijuese, merrni të gjitha përvojat në lidhje me zhvillimin e foshnjës tuaj në bark. . Java e 4 e shtatzanise.

.

Feb 26, 2016 · Kalendari i shtatzanise. .

.

Kalendari i shtatzanise.

Shenim: Llogaritja e diteve te ovulimit eshte per perdorimin tuaj personal dhe perdoret vetem per tju udhehequr juve.

Data e periodës se fundit menstruale : Gjatësia mesatare e cikleve (20 - 45 ditë): Llogarit.

Shenjat e lindjes Kalendari kinez i percaktimit te gjinise se bebes Kalendarit kinez është një metodë e lashtë dhe ndoshta me e lezetshmja për të parashikuar gjininë e bebes tuaj.